Výrobky

Rodinný medvídek

Jen málokdo dnes nemá psa
Pes patří k člověku odnepaměti. Většina lidí nějakého toho psa doma má. Někdo dává přednost malým plemenům, někdo miluje ta velká. Na tom nesejde, ale vždy byste měli vybrat takového psa, který odpovídá vašim možnostem. A to jak fyzickým, tak finančním. Pes není hračka, kterou odložíte, jakmile se vám nehodí. Vždy pečlivě zvažujte, jestli na psa budete mít dostatek času. Pes potřebuje lásku, péči a výchovu. Pokud mu to nejste schopni zajistit, raději si žádného nepořizujte.

akita na zemi

Kdo hledá milého psa se skvělou povahou, může zvážit plemeno akita inu. Jde o japonského psa, který si vás získá svou skvělou povahou. Vychází se zvířaty, s ostatními psy, s lidmi a dokonce nemá problém ani s dětmi, ale hlídač je to perfektní. Pokud potřebujete čas od času pohlídat prázdný dům, akita to zvládne.

Je čistotná, a v blízkosti svého bydliště se jen tak nevyvenčí, ale nevyžaduje několikakilometrové vycházky. Dokáže se zabavit i sama, takže nepotřebuje mnoho vašeho času. Naše chovná stanice chová pouze japonskou linii tohoto skvělého psího plemene, a nabízíme vám akita inu prodej štěňat. Každoročně máme několik vrhů, a výsledkem jsou zcela zdraví jedinci, kteří jsou připraveni na cestu do nových domovů.

akita inu

Na našem webu si můžete prohlédnout všechny naše fenky a psy, a díky tomu uvidíte rodiče našich štěňat. Celá naše smečka má prvotřídní péči, takže máte vždy zaručeno, že si od nás odnášíte prvotřídní štěně, které je možné uchovnit. Disponujeme mnoha certifikáty, které dokládají kvalitu naší stanice. Nikdy nekupujte psa od někoho, kdo nemá psy uchovněné, a kdo nemá chovanou stanici. Podpořili byste tím množírnu, kde psi neskutečně trpí, a za to levnější štěně opravdu nestojí. Naše štěňata jsou za rozumnou cenu. Pořiďte své rodině skvělého parťáka, který výš bude milovat.

Mohlo by se vám také líbit...