Výrobky

Bydlete komfortně

Pamatujete si na scénu z filmu Jak básníci přicházejí o iluze, když Svěrák vysvětluje rozložení hromádek na stole a zdůrazňuje význam jejich uspořádání? Ve filmu šlo o nadsázku, ale po pravdě řečeno, ono skutečně záleží na tom, jak si věci uspořádáme. A nejen na našem pracovním stole, ale i jak si uspořádáme celé naše bydlení. Možná to znáte, přijdete někam na návštěvu a i když je všude uklizeno, stejně máte zvláštní pocit, že je v bytě chaos? Přitom majitelé bytu si ničeho nejsou vědomi, protože jsou na svůj byt zvyklí a nikdy o změnách nepřemýšleli, ale to je škoda.

Vnitřní uspořádání našeho bytu by mělo být promyšlené. Nejhorší je, když si kupujeme nábytek po částech, tam jednu skřínku, tam druhou, jen proto, že se nám líbily v obchodě a nemáme jasno, jak je v bytě uspořádat a tak k té jedné přerazíme tu druhou a chůze po bytě se nám často změní v překážkovou dráhu. Nekoukáme se na naše bydlení jako na celek.

architekt

Často přemýšlíme jak naše bydlení vylepšit a přitom nás nenapadne to nejjednodušší, přenechat starosti odborníků a najmout si bytového architekta. Bytový architekt si prohlídne váš byt a navrhne vám změnu uspořádání jak nábytku, tak možná navrhne i stavební úpravy. Vybouráním příček může váš byt dostat úplně jiný rozměr a pokud chcete opravdu vzdušný a prostorný byt, tohle je jednou z cest jak jej mít.

architekt

Bytový architekt vám nabídne ucelené řešení, přizpůsobí vaše bydlení vašim požadavkům na bydlení. Máte malé děti? Tak to jistě vaše bydlení bude vypadat jinak, než bydlení pro vaše osmdesátileté prarodiče. Bytový architekt ví, jaké problémy s věkem přicházejí a umí bydlení přizpůsobit jakémukoliv věku, včetně úpravy bytu pro zdravotně postižené. A nemusíte se starat ani o firmu, která změny provede. Bytový architekt spolupracuje se stavebními firmami a také vám bude umět pomoct s vyřízením případné půjčky na zaplacení stavebních úprav.

Mohlo by se vám také líbit...