Výrobky

Čistá voda

Myslíte si, že písková filtrace je zbytečná? Tak to jste na omylu. Protože já si pamatuji, když jsem si koupila bazén. Byl takový velký, přesně takový, jaký jsem chtěla. A bohužel jsem se ale nekoupila žádnou filtraci bazénu. A říkala jsem si, že to nemá cenu. Že přeci stejně se bude využívat celý bazén tak dva měsíce, potom se vylije voda. Že potom bude na příští rok nová voda. Jenomže to jsem se spletla. Jak bylo léto, tak tam samozřejmě děti vyváděly. I já a můj přítel jsme se tam občas šli zchladit. A potom tam padaly různé nepořádky včetně mrtvého hmyzu anebo lístků ze stromu, taky nějaký ten pyl a další https://www.zbozi.cz/hledani/%3Fq%3Dmanometr%2520pro%2520p%25C3%25ADskov%25C3%25A9%2520filtrace%2520 prach a nepořádek.

Čistá voda musí být.

A je logické, že asi za dva týdny byla voda už taková kalná a za další týden už taková zelená. Opravdu jsem byla hodně naštvaná. Protože tolik vody a rychle se zkazila! Úplná škoda vody a mého času, co jsem ten bazén sama napouštěla. Chtělo se mi brečet. A řekla jsem si, že jsem měla pořídit nějakou filtraci. Můj přítel řekl, že nejlepší by byla písková filtrace, protože pískové filtrace jsou nejkvalitnější. A dokáže vyčistit vodu opravdu efektivně a rychle za krátký čas. A řekla jsem si, že jsem hloupá, že jsem na tohle nepřišla dříve. A nyní si to opravdu hodně vyčítám.

S dětmi rádi plaveme.

Samozřejmě, že jsem vypustila vodu a ihned třetí den jsme jeli s přítelem jeli pro novou pískovou filtraci. Takže konečně ji máme doma. A myslím si, že voda příští rok vydrží v bazénu opravdu celou dobu. Možná i celý rok. Že bychom jí třeba nechaly zmrznout? Vždyť přeci potom v létě s pískovou filtrací se voda znova vyčisti, takže by to mohl být všechno v pořádku. Nicméně jsem ale ráda, že konečně máme doma pískovou filtraci Chlorito.cz, která nás zachránila. Víte, není opravdu nic horšího než čistit zaneřáděný bazén. Ten zelený sliz na dně bazénu se opravdu velmi špatně čistí a vypadá to opravdu velmi nechutně. Nikdo to nechtěl dělat a já se tomu nedivím.

Mohlo by se vám také líbit...