Výrobky

Na co si dát pozor při nákupu dámských letních maxi šatů pro plnoštíhlé

Být plnoštíhlou ženou není žádný med. Nesedne vám žádná běžná konfekční velikost a hledat vhodný oděv v kamenných obchodech, v buticích anebo v e-shopech vás mohou provázet deziluze a zklamání zejména z toho, že vám oblečení jednoduše nepadne.

Střih versus pohodlí

Jestliže konečně objevíte obchod zaměřený pro plnoštíhlé, můžete zajásat, ale nepoddávejte se zprvu marným iluzím, nežli si prověříte některé skutečnosti. První, co vás jistě bude zajímat, je střih a to, jak vám model dokonale padne. Jak je pohodlný, vzdušný, volný, a také jak dobře vypadá a jak se v něm cítíte s ohledem na vzhled a vaši velikost. Není totiž nikde psáno, že velikost XXL bude automaticky plnit vaše kritéria, klidně může jít o menší rozměry, s nimiž je výrobek pro vás nepřijatelný.

černé šaty

Materiál

Druhou vlastností výrobku k posouzení je materiál. Dnes se i z mnoha syntetických tkanin vyrábí neuvěřitelně pohodlné a příjemné oděvy, doba škrábavého krepsilonu je dávno pryč, i když není vyloučeno, že některé výrobky zejména z asijské produkce se mu nemohou výrazně podobat. Co se týče materiálu, buďte nekompromisní a nepřistupujte na žádné kompromisy, protože vás mohou nepříjemně překvapit zejména po delším nošení.

modré šaty

Dejte prostor veselým pastelovým barvám

Ženám sluší výrazné pastelové barvy a květinové motivy, nenechte se ovlivnit některými názory, že to není moderní. Je to spíše právě naopak, mnozí lidé totiž přichází na to, že právě barvy jim rozveselí mysl, podpoří dobrou náladu, zlepšují tvořivost, přístup k životu, empatii a mezilidské vztahy. Veselé a světlé tóny barev také mírní deprese a následky stresu, což je v dnešním uspěchaném světě poměrně důležité.

Barvy si však vybírejte podle osobního vkusu a neposuzujte jednotlivé dámské letní šaty příliš radikálně. Zvolte si zkrátka barvu, co vás oslovuje, a v níž si dokážete představit sedět doma v pohodlném křesle, stejně tak jako se venku procházet v obchodě, korzovat po pěší zóně anebo jít na návštěvu k vašim přátelům.

Mohlo by se vám také líbit...