Výrobky

Skvělý kočárek za dobrou cenu

Sehnat kočárek, který bude splňovat všechno, co od něj očekáváte, není snadné, protože na trhu jsou desítky y a desítky výrobců, kteří se předhánějí, kdo vyrobí zajímavější https://www.jobs.cz/rpd/1254276794/%3Frps%3D233 kočárek. Riko je jedním z výrobců, kteří na trh dlouhodobě dodávají bezpečné, komfortní a designové velmi povedené kočárky. Když se pořádně rozhlédnete okolo sebe, uvidíte, že Riko https://zelenazirafa.cz/cs/188-detske_kocarky_riko si získalo sice nejednoho z rodičů. Je to dáno tím, že jde o

– Velmi bezpečné kočárky, které splňují všechny bezpečnostní předpisy

– Kočárek vyrobený z kvalitních a bezpečných materiálů

Riko nabízí několik produktových řad. Vůbec nejprodávanějším je Riko basic, který vám nabídne bezpečnost, funkčnost, snadné ovládání, jednoduchou manipulaci a vysoký komfort pro dítě a rodiče. Riko nabízí svoje kočárky za velmi příznivé ceny. Trojkombinaci můžete koupit za méně než 8000 Kč, což je dnes cena velmi nízká.

procházka s kočárkem

Nemusíte slevovat z nároků, abyste sehnali levný a dobrý kočárek
Mnoho rodičů si myslí, že čím nižší cena, tím nižší kvalita. Tak o ale dávno není. Dokonce i velmi drahé kočárky nemusí být ty nejkvalitnější. Za méně než 10 tisíc korun najdete kočárek, který vás překvapí nejen vlastnostmi, ale i designem. Riko své kočárky vyrábí podle moderních trendů, takže se nemusíte bát, že byste koupili kočárek, který bude nemoderní. Když si srovnáte kočárky Riko s jinými kočárky, rozdíl budete hledat jen velice těžko.

žena s kočárkem

V trojkombinaci najdete sportovní nástavbu, která se dá vozit proti směru i po směru jízdy. Tuto možnost vám leckdy nenabídnou samostatné sportovní kočárky, a u Rika máte tuto volbu kdykoliv umožněnou. Kočárky mají skvělý design pro kluky i holky, a najdete samozřejmě i design v neutrálních barvách. U každého kusu najdete podrobný popis i fotografie, abyste si mohli udělat představu. Zastavte se u nás a společně vám kočárek předvedeme, naučíme vás ho ovládat, a možná budete mít jasno.

Mohlo by se vám také líbit...